Puma Cell Neongrön t-shirt Pack loqnsf1750-Herrkläder

Puma Cell Pack Neongrön t-shirt
Kriget i Jemen har pågått 4 år.Weekday Ace Vita jeans med vida ben 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 60 000 har dödats. 

Fredsförhandlingarna om kriget i Jemen avslutades på torsdagen på Johannesbergs slott i Rimbo, mellan Stockholm och Uppsala. FN:s generalsekreterare Weekday Elmer Gulrandig pikétröja var på plats och, PULL&BEAR BERMUDA - Shorts - svart Vackra billiga damkläder Dagens Nyheter,  kunde vid en presskonferens uttrycka en försiktig optimism:

– Jag hoppas att samtalen här markerar början till slutet för vad som är den värsta humanitära situationen i världen. Det finns ingen militär lösning på detta krig,Weekday Kort skjortjacka i denim med fickdetalj bara en politisk, och veckan har visat att det finns en konstruktiv vilja att fortsätta en sådan process.

Ledarna för parternas delegationer – utrikesminister Khaled al-Yamani och huthisidans Mohamed Abdel Salam – skakade också hand, för första gången vid avslutningsceremonin.

Efter ett utdraget och destruktivt krig med massvält, utbredd förstörelse och många döda civila kan inte fred byggas på en vecka. Men samtalen på det svenska slottet kan förhoppningsvis bli ett genombrott.Weekday Rostfärgad minikjol i denim

Den här sortens fredsbyggande samtal direkt mellan de stridande parterna medan kriget ännu pågår är alldeles för sällsynta. Weekday Vit kort jeansjacka med knapparAtt samtalen förs i Sverige är en följd av Sveriges mer än tvåhundraåriga åtminstone formella alliansfrihet, av Margot Wallströms utrikespolitik och säkert också av Sveriges plats i FN:s säkerhetsråd.

I den rollen kan Sverige spela en viktig roll för freden, som förmodligen inte varit möjlig med Sverige som Natoland, lierat med USA. Trumps USA spelar en avgörande roll i kriget genom stor vapenexport till Saudiarabien och också genom att amerikanska plan i luften tankar saudiska bombplan på väg till Jemen.

I USA ökar kritiken på vapenexporten till Saudiarabien. Senaten har med röstsiffrorna 56 mot 41 fattat ett historiskt beslut, att om att upphöra med allt militärt eller ekonomiskt stöd till Saudiarabiens krig i Jemen. Weekday AZURE SOFT BRA - Triangel-bh - light grön Vackra billiga damkläderDock blockerades beslutet på torsdagen av republikanerna i Representanthuset.

60 000 människor har dödats under det fyra år långa kriget. 20 miljoner människor lever i halvsvält eller svält. 3000 civila dödades enbart under november, den högsta dödssiffran på två år. Weekday HUGE CROPPED - Sweatshirt - grön Vackra billiga damkläder

Kan förhandlingarna på det svenska slottet bygga broar mot fred och skapa förutsättningar för livsmedelshjälp, då är allt vunnet.

Kolera i Jemen. Röda korset på plats.

Puma Cell Neongrön t-shirt Pack loqnsf1750-Herrkläder

Pull&bear Minikjol med drakgedja fram

Saudiarabiens och Förenade Arabemiratens angreppskrig på Jemen hart skapat en humanitär katastrof.Weekday RINA CROPPED - Sweatshirt - svart Vackra billiga damkläder 22 av Jemens 28 miljoner invånare har drabbats av en hungerkris. Ändå fortsätter Sverige att sälja vapen till de båda skurkstaterna. Resteröds Huvtröja med extra stor huva - Gul - Herr